Een conflict in je relatie of familie is ingrijpend. Op die momenten verdient u een ervaren en betrokken advocaat of mediator waarbij hoge kwaliteit vanzelfsprekend is.

U en ik

Een echtscheiding of ander familierechtelijk conflict is vaak ontzettend ingrijpend. Terwijl je met je emoties worstelt, moet je ook van alles regelen. Dit wil je goed doen, maar er komt ook veel op je af. Dan is het fijn dat je zaak behandeld wordt door een ervaren familierechtadvocaat of mediator. Ik heb hierin ruim 25 jaar ervaring, waardoor ik alle stappen in het proces door en door ken. Hierdoor kan ik u goed voorbereiden en begeleiden bij alles fases. Ik ben erg betrokken bij mijn cliënten en zeer gedreven om de juiste, passende oplossing te brengen.

Het is heel belangrijk dat het klikt tussen advocaat/mediator en cliënt(en). Een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij geeft u de gelegenheid om mij te leren kennen en te bespreken wat uw wensen zijn. Ik ben niet gebonden aan kantooruren en waar nodig kan ik binnen 24 uur een afspraak maken. Belt u gerust om kennis te maken.

De koffie staat voor u klaar

Neem vrijblijvend contact met mij op