Ik en mijn cliënt – Wouter Verstijnen

Ik en mijn cliënt – Wouter Verstijnen 700 369 Raya Jorna

Raya Oranje-Jorna over Wouter Verstijnen

Naam advocaat: Raya Oranje-Jorna
Leeftijd: 49
Kantoor: Van Hilten Advocaten & Mediators in Den Haag en Amsterdam
Over: Wouter Verstijnen,belastingadviseur bij Zantboer & Partners
Werken samen sinds: 2015
Inhoud van de samenwerking: Als gespecialiseerd familierechtadvocaat en mediator werk ik in fi nancieel complexe (echt)scheidingen graag samen met Wouter. Zowel in overlegscheidingen en mediations, waarbij Wouter als onafh ankelijk financieel en fiscaal deskundige aanschuift, als in zaken waarbij ik één partij bijsta en Wouter als partijdig adviseur door mij wordt ingeschakeld.

Ik zou onze relatie als volgt willen kenmerken: professioneel, efficiënt en zeer effectief, maar ook humorvol en plezierig.
Plezierig vind ik aan het werken met mijn cliënt dat: Wouter betrouwbaar is en ter zake zeer kundig. In conflictueuze besprekingen met partijen weet Wouter de juiste toon te raken en daarmee te deëscaleren.
Wij vullen elkaar aan op de volgende manier: ieder brengt vanuit z’n eigen deskundigheid de kennis in die nodig is om een scheiding te regelen. Daarnaast kunnen Wouter en ik goed brainstormen, waarbij we over en weer ook openstaan voor feedback. Hierdoor zijn we maximaal in staat in om samen de juiste strategie voor een zaak bedenken.
Ik weet van het privéleven van mijn cliënt het volgende: Wouter is getrouwd, heeft twee kinderen en is een enthousiast hardloper en wielrenner. Verder houdt hij van koken.
Het spannendste moment dat ik met mijn cliënt heb meegemaakt is: een echtscheiding waarvan een betrokken psycholoog had aangegeven dat de maximale escalatiegraad bijna was bereikt. We zijn erin geslaagd om met partijen in marathonsessies in drie dagen de gehele scheiding te regelen.
Wat zou ik veranderen als ik één dag de baas was bij mijn cliënt: helemaal niets.

Wouter Verstijnen over Raya Oranje-Jorna 

Naam cliënt: Wouter Verstijnen
Leeftijd: 37
Bedrijf en functie: Zantboer & Partners, director/belastingadviseur
Plaats: Rotterdam
Over: Raya Oranje-Jorna, advocaat bij Van Hilten Advocaten & Mediators
Werkzaamheden:Zantboer & Partners geeft fi scaal advies aan vermogende ondernemers en particulieren. Het kantoor treedt vaak op als ficaal/fi nancieel deskundige in familierechtelijke geschillen, in een neutrale rol in mediations en overlegscheidingen of als partij-adviseur. Een team van zeven fiscalisten bedient vanuit Rotterdam cliënten door heel Nederland.

Ik zou onze relatie als volgt willen kenmerken: cliënt- en oplossingsgericht, betrokken, professioneel, humor.
Plezierig vind ik aan het werken met mijn advocaat dat: Raya open en duidelijk communiceert, een goede en sympathieke sparringpartner is en hoofd- en bijzaken goed weet te onderscheiden.
Een heel goede eigenschap van mijn advocaat is: Raya gaat honderd procent voor haar cliënten.
Wij vullen elkaar aan op de volgende manier: uiteindelijk hebben wij in dossiers onze eigen invalshoek. Door te sparren en elkaar ook op elkaars vakgebied uit te dagen en mee te denken, wordt een optimaal resultaat voor onze cliënt bereikt.
Ik weet van het privéleven van mijn advocaat het volgende: Raya is getrouwd, heeft drie kinderen en is een groot fan van het Nederlands Dans Theater.
Het spannendste moment dat ik met mijn advocaat heb meegemaakt is: een marathonscheiding die in drie dagen van A tot Z is geregeld,  terwijl de gemoederen geregeld hoog opliepen.
Wat zou ik veranderen als ik één dag de baas was bij mijn advocaat: niets, keep up the good work!Gepubliceerd op10 september 2017 door Raya Oranje-Jorna

Dit artikel is geplaatst op Mr.